divendres, 29 de novembre del 2019

IT'S ENGLISH TIME!


Durant l’etapa preescolar es potencien diferents tipus d’aprenentatges que posteriorment s’aprofundiran a l’escola, entre ells, nosaltres valorem la importància de facilitar als infants un primer contacte amb una llengua estrangera, que en aquest cas és l’anglès. Quan els infants tenen contacte amb una altra llengua dels 0 als 3 anys poden desenvolupar amb molta més facilitat un conjunt d’aptituds i capacitats (especialment de comprensió auditiva i de pronunciació) que els serviran de base i els seran molt útils en les següents etapes educatives d’Infantil, Primària i Secundària.

L’objectiu principal d’aquest contacte primerenc amb l’anglès és el d’aprofitar el potencial natural d’aprenentatge que té l’infant en els primers anys de vida, durant els quals, quant més nodrit i estimulant és l’entorn educatiu més s’activa la capacitat d’assimilació. A més a més, és el moment idoni per aprofitar la inquietud i la necessitat natural per a comunicar-se, propi d’aquesta etapa.  
Per aconseguir que els infants es familiaritzin amb l’anglès emprem una metodologia divertida i captivadora que els convida a participar activament en les dinàmiques que es proposen a l’aula. En aquest sentit, el joc, la cançó, l’expressió corporal a través de la dansa i els mitjans audiovisuals, seran els instruments bàsics facilitadors de l’aprenentatge.
La mestra de reforç de P2 parla tot el dia en anglès, l’hora de psicomotricitat es fan en llengua anglesa i els divendres al matí fem desdoblament on la meitat de P2A I P2B ens trobem per gaudir de l’ENGLISH TIME! 
L’English time s’inicia sempre amb el mateix ritual: seiem en rotllana i sona la música “It’s english time”, en finalitzar la cançó despertem la titella, “Rudolph the rendeer”, qui ens sorpren cada dia amb una activitat diferent!
Avui, a les portes de desembre, en Rudolph ens ha volgut parlar de Christmas i hem decorat el nostre propi Christmas tree!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.