divendres, 22 de novembre del 2019

AMBIENT DE CONSTRUCCIÓ

A l’ambient de construccions els infants fan d’arquitectes i poden treballar conceptes relacionats amb l’àmbit matemàtic (mides, formes geomètriques, relacions de simetries i equivalències, comparacions, seriacions…)
Amb la construcció i la manipulació de diferents materials els infants podran fer les seves creacions i després poden plasmar-les al paper o realitzant fotografies.


Tenim diversitat de materials: peces de fusta i plàstic de diferents mides, legos, kappla, trígonos... materials apilables i reutilitzats com: gots, rolls de paper, caixes de cartró, etc.



És un ambient on és treballa a partir de les construccions que realitzen els infants. Per tal de dur a terme les diferents estructures ho fan a partir de la seva imaginació i creativitat. També, es treballa molt la concentració, ja que, és un treball que requereix d'una gran atenció. A més, es posa en marxa la psicomotricitat fina i es treballen conceptes com l'equilibri, l'altura, el pes, les mesures, etc. La varietat de materials que s'utilitzen són molt enriquidors per l'alumne/a, ja que, també es consoliden conceptes que engloben les formes i les textures.

A continuació us deixem un recull de fotografies on veureu algunes de les seves creacions. Esperem que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.