divendres, 25 d’abril del 2014

Sant Jordi i Ofrena Floral

Després de les vacances de Setmana Santa, i amb les piles ben carregades, els nens i nenes de la Llar han gaudit d'una tornada plena d'activitats, noves per a uns quants, però molt emocionants i divertides per a tots!!!  
El dia 23, diada de Sant Jordi, totes les classes de P1 i P2 (menys la classe dels caragols, que encara no poden caminar grans distàncies) vam sortir al carrer a viure, en directe, l'ambient cultural i festiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Pels nens i nenes de P1, que sortien junts per primer cop de l'escola, va ser tot un repte motriu desplaçar-se tots junts, agafats de la corda de seguretat, però de seguida s'hi van posar i van aconseguir fer uns trens que feien força goig!!! Pels de P2, va ser bufar i fer ampolles!
Tant uns com els altres es van mostrar encantats passejant pel carrer Sant Antoni, saludant als vianants, sobretot als que passejaven gossets, mirant les parades de roses i llibres, i contagiant-se de l'ambient celebratiu del dia.







Per la tarda, tots els nens i nenes de la Llar (P0, P1 i P2) ens vam desplaçar fins al pavelló poliesportiu per a trobar-nos amb la resta de l'escola i compartir l'espectacle del Pregó de Festes que havien preparat tots els alumnes de quart d'ESO. Clicant en aquest enllaç podeu accedir al vídeo resum que hem penjat a la pàgina web del col·legi.


I, per acabar bé la setmana, i com mana la tradició de la nostra escola, tots els nens i nenes de la Llar han portat flors de casa i, tot cantant el Virolai, les hem anat a oferir a la nostra patrona, la Mare de Déu de Montserrat, ja que aquest diumenge es celebra la seva festivitat.
Mireu com l'han engalanat!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.