dissabte, 12 d’abril del 2014

Celebrem la Mona

A la Llar hem volgut celebrar quelcom ben típic de Pasqua: la Mona. Tant és així que, per tal que les nenes i els nens de P1 i P2 poguessin elaborar-la, les Girafes, els Lleons i els Elefants van anar al supermercat del costat de l'escola a comprar els ingredients necessaris: pa de pessic, melmelada, plomes, etc.
A més a més, van aprofitar per fer un tomet pel Bonpreu, i conèixer els diferents productes que s'hi poden trobar. Les educadores els van ensenyar els làctics, els estris de neteja, les fruites... I, fins i tot, van tenir la sort que la peixatera els ensenyés alguns peixos i crustacis!
Tot i que se'ls va fer curta, aquesta va ser una activitat molt engrescadora per als infants. I, per a que ho pogueu constatar, a continuació us adjuntem un vídeo.


  

Una vegada tot a punt, el divendres, els infants van poder gaudir de l'elaboració de la Mona. Primer van fer un tastet dels diferents ingredients (la melmelada, els "Lacasitos", les cireres confitades...) I després, entre tots, van preparar-la amb molta cura. A més a més, algú que altre no va tenir prou amb el petit tast, ni va poder esperar-se fins l'hora de berenar, i va "posar-se les botes" durant el procediment. Per tal que veieu que no mentim, al següent vídeo hi ha les proves.







Per altra banda, els més petits de l'escola, que encara no van poder ajudar-nos, van voler participar d'aquesta activitat guarnint uns bonics "pollets de Pasqua". Com podeu veure a les fotos, són ben divertits!

Bona Setmana Santa i feliç dia de la mona en família!!!!






      












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.