dilluns, 23 d’octubre del 2023

JOCS DE TARDOR

 "L'infant no juga per aprendre, aprèn perquè juga" JEAN PIAGET

La nostra exposició "JOCS DE TARDOR" és el resultat final de tot el procés de l'ensenyament- aprenentatge que han realitzat els nens i les nenes de la llar per tal de descobrir algunes característiques, olors, sabors, colors, textures... d'aquesta estació tan màgica com és la tardor. Com ja sabem, jugar és una necessitat bàsica dels infants que els impulsa a descobrir, a manipular, a explorar i d'aquesta manera de conèixer i d'interpretar el que els envolta. És per això que hem intentat a oferir unes experiències lúdiques i propostes amb sentit i motivadors que afavoreix a un aprenentatge ric i significatiu.

Cal destacar també que la nostra llar acull els alumnes des d'I0 fins a I2, i que els infants de la mateixa edat tenen diferents característiques, nivells maduratius, ritmes i desenvolupament. És per això que en tot aquest procés hem tingut en compte els diferents nivells de complexitat cognitiva:

  • SENTIR I RECONÈIXER
  • DISCRIMINAR I RELACIONAR
  • DIFERENCIAR
  • CONSTRUIR/ANALITZAR
  • CREAR

D'aquesta manera donem resposta a tota aquesta diversitat perquè els ajudem a anar de més concret a més abstracte i de més global a més detallat, per tal de fomentar aprenentatge significatiu i funcional.

Aquí us deixem un recull de fotografies  de totes les propostes fetes. Esperem que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.