divendres, 7 de febrer del 2020

AMBIENT LLUM NEGRA


Aquesta setmana hem obert les portes a l'ambient de la LLUM NEGRA! Espai màgic on la llum, la foscor, els colors i la fluorescència s’incorporen en el joc. La llum es pot tocar i el món es pot veure d’un altre color. Els infants poden descobrir els efectes de la llum, interactuant amb el seu propi cos i amb una gran varietat de materials, leds, llum negra, taules de llum, lots, etc…



És un ambient on experimentar amb les possibilitats creatives, artístiques, tècniques i científiques de la llum: generar petits espais dins del gran ambient que facilitin l'observació tranquil·la i atenta i la concentració.



El treball de la llum negra es realitza simultàniament en diferents propostes:
·         La proposta de la taula de llum amb diferents materials: pedres de colors, figures geomètriques, gots petits de colors, etc
·         La proposta del teatre: per crear personatges, disfressar-se, maquillar-se, etc
·         La proposta artística: on podran triar en fer un mural col·lectiu deixant córrer la imaginació mitjançant els colors fluor.
·         La proposta matemàtica: on mitjançant peces de construcció, apilables, enfilables, etc ajuden al nen a entendre conceptes matemàtics.



En definitiva tota una experiència sensorial per als infants on gaudeixen d’allò més!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.