dimecres, 29 d’abril del 2015

Sortida al Centre d'Art La Panera

Avui les Girafes i els Elefants hem fet una visita al Centre d’Art la Panera. Per començar, hem pujat a un autocar molt gran i hem fet un tomb per la nostra ciutat fins arribar al destí.


Una vegada allà, ens hem dividit en dos grups. Les Girafes han començat visitant la secció de la Biennal. Allí han trobat diferents obres, que els hi ha permès observar i manipular molts materials, així com conèixer nous autors.


Primerament, han fet una rotllana i han observat l’obra de
Xavier Mañosa, la qual destaca per simular la pluja amb peces platejades.
Seguidament, la monitora del centre els hi ha mostrat les obres de l’ artista
Eva Fàbregas, que tenen moviment! Aquestes obres han fet pensar als infants en algunes joguines, com cotxes teledirigits, cucs amb rodes... tota una experiència!


A més a més,  han pogut elaborar la seva pròpia obra, tot seguint el model de l’artista
Guillermo Mora, amb fustetes i gomes elàstiques.
Finalment, han pogut veure una obra feta amb pomes, i han aprofitat per pensar de quins colors pot ser una poma: groc, taronja, vermell...


En sortir de la planta baixa, s'han canviat els papers amb els Elefants, que venien de la Mini Panera. Allà els hi han explicat
"un sac de contes", amb els colors com a tema central. Els nens i nenes han pogut participar molt d'aquesta activitat i, fins i tot, han pogut mostrar a la monitora de La Panera les seves habilitats lingüístiques, tot dient el nom dels diferents colors en castellà i en anglès.


Per últim, han manipulat plastilina groga i blava, gaudint de la màgia de crear el color verd tot barrejant les dues primeres.


Però aquí no acaba tot, ja que des de l'escola, ens animem a continuar treballant els continguts d'aquesta sortida dins el Projecte Artistes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.