diumenge, 12 d’octubre del 2014

benvinguts al nou curs

Benvolgudes famílies,
Comencem aquest curs amb ganes de compartir amb tots vosaltres una nova aventura. A continuació obrim les portes de la llar perquè pogueu veure com ens ha anat aquest mes d'adaptació.


Les Girafes, els Lleons i els Elefants han començat amb moltes ganes de passar-ho bé i preparats per aquest nou curs que acaba de començar. Quasi tots els nens i nenes ja venien el curs anterior i tenien moltes ganes de tornar a trobar-se amb els seus companys i companyes després de l'estiu. Els nens i nenes que han començat l'escola aquest mes cada dia estan més contents i estan descobrint tots els racons i les joguines que hi han a l'aula.








Els Peixets, els Ànecs i les Tortugues estan descobrint els espais de l'escola, la classe i totes les joguines que hi ha. Aquest mes han començat a fer alguna activitat, aquí us deixem una petita mostra!







Les formiguetes tenen moltes ganes de veure món. Els més petits de la casa són moguts i juganers. Els agrada moure's per l'aula i tot explorant l'espai es van acostumant a la llar. 
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.