dilluns, 10 de març del 2014

PROJECTE ARTISTES - El fons marí

A diferència de la resta de cicles, que basen el Projecte Artistes en diversos autors, a la Llar treballem principalment per moviments o tendències.

Mentre que les obres del primer trimestre han imitat l'Art Primitiu, la temàtica del segon trimestre depèn exclusivament de l’exposició del centre d’art La Panera, oberta del 8 de febrer al 25 de maig, i que és visitada pels alumnes de P2 durant aquest mes de març.

Així doncs, “Y el mar se negó a ser tierra”, de Casilda Sánchez, és l’element inspirador dels treballs que estem realitzant en aquests moments. Com es pot deduir pel títol de l'obra, l'autora pretén plasmar, a través de tècniques audiovisuals, diferents estats del mar i de l'aigua en general, tot presentant alguns elements que conviden a fer-ne una interpretació pròpia.

Tot i que l'artista només ha exposat el seu resultat en forma de projeccions, nosaltres hem decidit afegir altres metodologies en el nostre treball. Fins ara, hem realitzat cinc activitats relacionades amb El fons marí:


1. Decorem escates
2. Fem meduses amb paper de vàter


3. Descobrim dos peixos
4. Experimentem amb esponges naturals


5. Pintem onades al pati


Per tal que pugueu conèixer què s'amaga darrere de les exposicions de la Llar, us facilitem el següent vídeo amb les imatges que reflecteixen el treball dut a terme pels alumnes.



Per últim, en una de les obres, hem volgut emprar la mateixa tècnica que la Casilda Sánchez: una projecció audiovisual. Aquesta producció mostra la reacció dels infants en descobrir que sota una tela s'hi amaga una peixera amb dos peixos. Desitgem que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.